Naglavna svetilka HL50 Supfire

21,90 

Naglavna svetilka HL50 Supfire

Kompaktni žaromet HL50 Supfire je izjemno priročen in se bo izkazal v mnogih situacijah. Nameščen na elastični trak, se popolnoma prilega vsaki glavi in zagotavlja osvetlitev do 200 m. Izberete lahko enega od štirih načinov in uporabite svetilko tudi v dežju. Izjemno dolga življenjska doba baterije bo omogočila neomejeno uporabo v vseh pogojih.

Dolg in širok doseg

Z vgrajenim zoomom lahko prilagodite velikost svetlobnega snopa, od zelo ozkega odsevnega žarka do širokega, ki lahko osvetli široko območje. Poleg tega zelo dolg doseg do 200 m omogoča praktično uporabo, kadar potrebujete visoko vidljivost v temni sobi ali ponoči. LED zagotavlja do 300 lumnov, kar je povsem dovolj, tudi v zelo temnih prostorih.

Daljša aktivnost

Litijeva baterija, ki se uporablja v svetilki, lahko z enim polnjenjem deluje do 5 ur, kar zadostuje za številne aplikacije. Takoj, ko se baterija spusti, bo označena z rdečo lučjo, pri priključitvi na polnjenje pa bo modra lučka označila, da je baterija spet pripravljena za delo. Svetilko lahko preprosto napolnite s kablom mikro USB.

Izberite svoj način

V svetilki so bili uporabljeni štirje vnaprej določeni načini, od katerih je bil vsak uporaben v drugačni situaciji. Dve osnovni: močna in šibka svetloba se bosta verjetno najpogosteje uporabljali, odvisno od potrebe. Izberete lahko tudi način stroboskopa in po tem, ko 2 sekundi držite gumb za vklop/izklop, zaženete način SOS, ki je stalen utripajoč signal, ki označuje, da potrebujete pomoč.

Za vsako priložnost

Svetilko lahko uporabljate v različnih situacijah: ribolov, plezanje, nočni tek ali kampiranje. Glede na vaše potrebe lahko nastavite kot svetilke in njena posebna oblika vam omogoča uporabo tudi v dežju. Udoben elastični trak se prilega vsaki glavi in ne bo povzročal nelagodja, tudi če ga nosite dlje časa.