Akcija!

Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo


12.9914.99

Počisti

Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo

Ali ste mogoče eni izmed tistih, ki se pozimi zjutraj zbudijo eno uro prej, da si očistijo steklo na avtomobilu preden gredo v službo?

Sedaj vam tega več ne bo treba početi. Na voljo je novo pametno pokrivalo za vetrobransko steklo s katerim boste lahko dlje časa ostali v topli postelji, steklo na avtomobilu pa bo očiščeno hitreje kot še nikoli.

ALI JE VAŠ AVTOMOBIL PARKIRAN BREZ STREHE NAD GLAVO? Podite pripravljeni na prihod mrzlega vremena – nič več škropljenja stekla z različnimi sredstvi ali strganja stekla v ledeno mrzlih jutranjih urah.

Opis:

ODLIČNA REŠITEV ZA ZIMO – Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo nudi odlično rešitev za zaščito vašega vetrobranskega stekla pred zmrzaljo. Prihrani vam čas, ki bi ga porabili za odstranitev vsega ledu z stekel in bencin za segrevanje avtomobila. Pokrivalo je primerno za vse vremenske razmere, sneg, dež, veter itd.

ULTRA VARNO – Pokrivalo ima ob vsaki strani dva velika trakova katera pritrdite med sprednja vrata na vsaki strani avtomobila. S tem preprečite, da bi vam pokrivalo kdo ukradel ali pa bi ga odpihnil veter. Pametna rešitev in boljša zaščita.

PRIMERNO ZA VSE LETNE ČASE – Pametno pokrivalo ima dve strani. Pozimi ščiti pred poledenitvijo stekel, poleti pa imate pokrivalo obrnjeno na drugo stran in bo ščitilo vaš avtomobil pred vročimi sončnimi žarki in preprečevalo segrevanje armaturne plošče.

UNIVERZALNA VELIKOST – Pametno pokrivalo se prilega na vsako vetrobransko steklo, tako da ga lahko uporabljate na vozilih različnih velikosti.

Nič več premraženih rok ali žgočih prstov!

Lastnosti:

  • Nič več zaledenelih stekel in mukotrpnega čiščenja
  • Nič več prevročega volana ali sedežev
  • Nič več premraženih rok
  • Odličen, vrhunsko kakovostni in trpežni material, ki zdrži v vseh letnih časih
  • Primerno za vse letne čase
  • UV zaščita pred sončnimi žarki
  • Velikost: 150 cm x 120 cm

Paket vsebuje:

  • 1 x Pametno pokrivalo za vetrobransko steklo

Opozorilo: Video in slike so simbolični.

Rok dobave 1-2 delovna dneva.

INFORMACIJE IN NAROČILO 041 638 666