nazaj na Top produkti

Savna telovnik za oblikovanje postave

Original price was: 29,99 €.Current price is: 23,99 €.

Savna telovnik za oblikovanje postave je izdelan iz prožne tkanine – neopren, ki se popolnoma prilagodi telesu, segreva telo, pospešuje presnovo in pomaga pri vadbi in hujšanju.

Zagotovite si dodatno prednost pri vadbi

Savna telovnik za oblikovanje postave je izdelan iz elastične in prožne tkanine – neopren, ki se popolnoma prilagodi telesu, kar zagotavlja maksimalno udobje in rezultate.

Poveča temperaturo, znojenje in pospeši uničevanje maščob ter pomaga pri doseganju fitnes ciljev hitreje kot kdajkoli prej.

Savna telovnik za oblikovanje postave

Hitreje do popolne postave

Telovnik segreva telo, pospešuje presnovo in pomaga pri hujšanju. Učinki vaše redne vadbe bodo še močnejši! S tem telovnikom bo vaše telo videti zares odlično.

Telovnik je prilagojen ženskam in ga je mogoče prilagoditi tako, da ustreza majhnim, srednjim in velikim velikostim. Zapenjanje s kavlji je enostavno in prilagodljivo za vse oblike telesa.

Savna telovnik za oblikovanje postave

Preobrazba telesa na varen način brez diete

Telovnik za savno, ki je zasnovan posebej za dvig telesne temperature in pospeševanje izgorevanja maščob, vam pomaga hitro izgubiti centimetre v predelu trupa.

Povečano potenje, podobno kot v savni, pospešuje izločanje vode in v njej topnih snovi – maščobe in toksini. Izgubo vode nadomestite z rednim pitjem vode.

Zdaj hujšanje doma še nikoli ni bilo tako enostavno!

Savna telovnik za oblikovanje postave

Savna telovnik za oblikovanje postave

  • Velikosti: S/M, L, XL/XXL
  • Material: neopren
  • Zapiranje s kavlji
  • Pranje v pralnem stroju
  • Barva: črna zunaj, znotraj roza
  • Slike so simbolične.
Velikost

S/M, L, XL/XXL