nazaj na Računalništvo

Slušalke z mikrofonom K800

24,99 

Slušalke z mikrofonom K800 so idealne za študente, učitelje in druge, saj omogočajo svobodno komunikacijo, brez da bi zamudili pomembne pogovore!

Slušalke z mikrofonom K800

Iščete večnamenske slušalke, ki dobro delujejo za številne aplikacije? Slušalke z mikrofonom K800 se bodo izkazale kot odlična izbira za študente, učitelje in še več! Zagotovili vam bodo odlično kakovost zvoka v vsaki situaciji, z vrhunskim mikrofonom pa vam bodo omogočili svobodno komunikacijo z drugimi. Prav tako so neverjetno udobni in lahki, z integriranim nadzorom za enostavno upravljanje. V kompletu je tudi dodatni 3,5 mm cepilnik.

Brezplačna komunikacija z vrhunskim mikrofonom


Radi igrate spletne igre? Se pogosto udeležujete srečanj, predavanj ali spletnih tečajev? Izberite slušalke, ki vam bodo omogočile udobno klepetanje z drugimi! K800 je opremljen z visokokakovostnim mikrofonom, ki lahko natančno zajame vaš glas. Poleg tega lahko z vrtljivo zasnovo prilagodite položaj mikrofona, da boste uživali v udobju in zaupanju, da vas sogovorniki popolnoma slišijo.

Priročno delovanje

Izkusite, kako preprosto in priročno je lahko upravljanje slušalk. K800 ima praktično vgrajeno krmiljenje, ki je integrirano v kabel. Na primer, lahko natančno prilagodite glasnost slušalk. Ali pa v trenutku utišajte mikrofon. Ni vam treba več iskati pravih nastavitev v računalniku – vse, kar je pomembno, je na dosegu roke!

Odlična kakovost zvoka

Brez napora poslušajte sogovornike in uživajte v kristalno čistem zvoku z bogatimi podrobnostmi med poslušanjem glasbe ali gledanjem filmov. Med igranjem iger lahko uživate tudi v izboljšani potopitvi. Slušalke Edifier K800 so zasnovane tako, da vam nudijo edinstveno glasbeno izkušnjo. 40 mm neodim magnetni dinamični gonilnik zagotavlja osupljiv zvok.

Prilagojeno potrebam uporabnika

Slušalke Edifier K800 so zasnovane tako, da zadovoljijo različne potrebe uporabnikov vseh starosti. Zaradi nastavljivega naglavnega traku so primerni tako za odrasle kot za otroke. Mehke, koži prijazne ušesne školjke se tesno prilegajo vašim ušesom in zagotavljajo neprimerljivo udobje za ure predavanj, lekcij, srečanj ali zabave.

Dolg, vzdržljiv kabel

Pozabite na nekvalitetne slušalke, ki se zelo hitro pokvarijo. K800 je opremljen z vzdržljivim kablom, ki je neverjetno odporen na upogibanje, trganje in druge vrste poškodb. Je tudi izjemno nizka za obrabo, tako da boste uživali v dolgem in produktivnem življenju. Še več, dolžina 2 m vam bo dala skoraj neomejeno svobodo.

Frekvenčni odzi

20Hz-20kHz

Impedanca

32Ω

Konektor

3,5 mm / 4 polni / ravni

Dolžina kabla

2m