nazaj na Top produkti

Univerzalni sprejemnik za brezžično polnjenje za iPhone ali Android telefon

Original price was: 24,99 €.Current price is: 11,24 €.

Univerzalni sprejemnik za brezžično polnjenje za iPhone ali Android telefon

Predstavljamo vam univerzalni sprejemnik za brezžično polnjenje za iPhone ali Android telefon. Primeren je za vse tiste telefone, ki privzeto ne podpirajo brezžičnega polnjenja. Sprejemnik vstavite v telefon v režo za micro USB (Android) ali lightning konektor (iPhone) in vaš telefon boste odslej lahko polnili brezžično.

Opis:

Univerzalni sprejemnik za brezžično polnjenje za iPhone ali Android telefon deluje s katerokoli brezžično polnilno postajo. Super enostavna namestitev sprejemnika – sprejemnik vtaknete v režo za polnjenje, nato ga lahko na hrbtni strani telefona skrijete pod pokrovček telefona ali v ovitek za lepši izgled. Ultra tanki in kompaktni dizajn za vaš pametni telefon. Sprejemnik ne bo dodatno otežil vašega telefona ali ga odebelil.

Lastnosti:

  • Standard: Qi
  • Velikost: 6,7 cm x 3,4 cm x 0,1 cm
  • Teža: 8 g
  • Barva: črna

Paket vsebuje:

  • 1 x Univerzalni sprejemnik za brezžično polnjenje za iPhone ali Android telefon (za Android pozorno preglejte slike in izberite model, ki vam ustreza)

Opozorilo: Slike so simbolične.

Univerzalni sprejemnik za Android ne podpira naslednjih telefonov: Samsung Galaxy S5, S4, S3, Note 3, Note 2, Nokia Lumia 925, 820, 720

Na seznamu je seznam najbolj pogostih popularnih kompatibilnih modelov. Sprejemnik deluje tudi z najnovejšimi Android in iPhone telefoni vseh velikih znamk kot so Samsung, Huawei, Nokia, HTC, Sony, Apple, Motorola, Lenovo itd.

Univerzalni-sprejemnik-za-brezžično-polnjenje-za-iPhone-in-Android-telefon-(4)

Za lažjo predstavo si oglejte spodnji videoposnetek:

Rok dobave 1-2 delovna dneva.

INFORMACIJE IN NAROČILO 041 638 666

Model telefona

Iphone (Lightning conector), Android (Micro USB)